Kött: Pannbiff med stekt lök, gräddsås, potatispurè och rårörda lingon.
Fisk: Cheddargratinerad torskfilè med potatispurè.
139kr
TISDAG
Kött:Pulled pork med chilimajonnäs, timjanrödvinssås och friterad potatis.
Fisk: Pankostekt sejfilè med dill- och kapriscrème samt stompad potatis.
139kr
ONSDAG
Kött: Rimmad oxbringa med pepparrotssås och rotmos
Fisk: Havets wallenbergare med pepparrotssmör, potatispurè och gröna ärtor.
139kr
TORSDAG:
Kött: Grillad och fylld kycklingfilè med salami, serveras med basilikasås och vitlöksbakad potatis Fisk: Spenat- och rökt laxfylld kungsflundrafilè med champagnesås och potatispurè
139kr
FREDAG:
Kött: Örtmarinerad och grillad fläskfilè med rödvinssås, bearnasiesås, baconlindad sparris och potatisgratäng Fisk: Honunh- och ingefära marinerad laxspett med chili- och mangosås, örtpotatispurè.
139kr
HELA VECKAN:
VECKANS VEGETARISKA:
: Gratinerad pumpa sandwich med ädelostcrème, solrosfrön, pommes frites och aioli.
Vi tar emot bokningar på info@restaurangfrost.se, bokningar måste ske minst en dag i förväg, OBS! Du måste få bekräftelse innan ditt bord är bokat. Vi svarar inom 24 timmar. Om du vill boka snabbare eller senare, vänligen ring oss genom telefonnummret 054 18 06 40 istället!